Ξεκινά η έκθεση «Bouw Compleet 2019» στην Ολλανδία με τη συμμετοχή της Cement Plus!

Η Bouw Compleet είναι μια έκθεση που έχει κερδίσει, μέσα στα χρόνια, την αναγνώριση όσων εργάζονται στον κατασκευαστικό τομέα και κάθε χρόνο κάνει σημαντικά βήματα μπροστά, τόσο οργανωτικά όσο και από πλευράς απήχησης και επισκεψιμότητας.

Μακριά από τις μητροπολιτικές περιοχές και κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, η πόλη Hardenberg γίνεται για λίγες ημέρες το επίκεντρο νέων ιδεών, καινοτόμων υλικών και κατασκευαστικών τεχνικών, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρότερες, κυρίως, εταιρίες της ευρύτερης περιοχής να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τη δουλειά τους, δίπλα σε κάποιους από τους κολλοσούς του κατασκευαστικού χώρου, που δε γίνεται να λείπουν από αυτή τη γιορτή -όπως την ονομάζουν- του κατασκευαστικού τομέα.

Η Cement Plus συμμετέχει για πρώτη φορά στη Bouw Compleet, η οποία έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για πρώτη χρονιά η εκθεση πραγματοποιείται από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή, εκτός Σαββατοκύριακου, και για πρώτη χρονιά η ταξινόμηση των εκθετών είναι θεματική, ώστε να αποτελέσει καλύτερη εμπείρια για τους επισκέπτες και τους εκθέτες.

Στο περίπτερο της Cement Plus (Hall 4/Stand 414), το οποίο εκπροσωπεί αποκλειστικά τη χώρα μας στην έκθεση, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά ολόκληρη τη γκάμα των διακοσμητικών υλικών που παράγονται στη Λάρισα από την εταιρία μας και να ενημερωθούν σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα σημεία και τον τρόπο εφαρμογής τους.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους επισκέπτες της Bouw Compleet 2019

από το πρωί της Τετάρτης 9/10 μέχρι και την Παρασκευή 11/10 το βράδυ.

2019-10-08T19:32:59+00:00

Επικοινωνία

Διεύθυνση: 3ο ΧΛΜ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Θεσσαλονίκης
TK: 41336
Πόλη: Λάρισα
Τηλέφωνο: +302 410 611163
Fax: +302 410 621591
Mail: info@aboutbeton.gr