Η Cement Plus συμμετέχει στην INFACOMA 2019 στην Αθήνα!

Για ακόμη μια χρονιά η εταιρεία μας συμμετέχει στην έκθεση θεσμό για τον κλάδο της δόμησης και των κατασκευών στη χώρα μας!

Από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου θα μας βρείτε στο περίπτερο B02a στο στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας.

H έκθεση Infacoma, πιστή στην ποιότητα που πρεσβεύει εδώ και 35 χρόνια, διοργανώνεται τον Φεβρουάριο του 2019 με σκοπό να αναδείξει και να υποστηρίξει όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της δόμησης και των κατασκευών. Στην Infacoma Athens, ένα πραγματικά μοναδικό εγχώριο εκθεσιακό γεγονός, ο επαγγελματίας επισκέπτης αλλά και το ευρύ κοινό, μπορούν να ενημερωθούν για τις τάσεις που αφορούν την ανακαίνιση, τη δόμηση, τις «πράσινες» κατασκευές, τα προϊόντα αιχμής και τις λύσεις που προσφέρουν, την αναβάθμιση κτιρίων καθώς και προτάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Στη φετινή έκθεση θα αναδειχθούν οι νέες τεχνολογίες του κλάδου, οι καινοτόμες εφαρμογές, τεχνοτροπίες και φυσικά όλα τα νέα υλικά.

Η εταιρεία μας θα βρίσκεται εκεί για να γνωριστούμε και να ενημερώσουμε επαγγελματίες και ιδιώτες για την γκάμα των προϊόντων μας, ενώ όσοι μας επισκεφτούν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια σειρά από νέα καινοτόμα προϊόντα.

Πιο αναλυτικά, στην Infacoma 2019 θα παρουσίασουμε προϊόντα από τις εξής κατηγορίες:

Πατητη τσιμεντοκονια/microcement

Έτοιμοι σοβάδες/dry mix plasters

Διακοσμητικά δάπεδα/decorative floors

Αρχιτεκτονικά καλούπια/ architectural moulds  

-Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε-

2019-02-05T11:06:52+00:00

Επικοινωνία

Διεύθυνση: 3ο ΧΛΜ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Θεσσαλονίκης
TK: 41336
Πόλη: Λάρισα
Τηλέφωνο: +302 410 611163
Fax: +302 410 621591
Mail: info@aboutbeton.gr