Νέο εστιατόριο στη Γερμανία με τα προϊόντα της About Beton/Cement Plus!

Ακόμη ένα project με την εφαρμογή των προϊόντων μας ολοκληρώθηκε και πλέον  δέχεται τους επισκέπτες του σε έναν εντυπωσιακό, νέο χώρο!

Το Ελληνικό εστιατόριο GIA MAS, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Straubing, δίνει νέα ταυτότητα στο Ελληνικό εστιατόριο και αφήνει πίσω τις «παραδοσιακές» Ελληνικές ταβέρνες του εξωτερικού, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα με την χρήση και την εφαρμογή νέων -αποκλειστικά-ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας!

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του χώρου μελετήθηκε και υλοποιήθηκε από την εταιρεία Gagos Architecture & Design, η οποία ζήτησε τη συνδρομή της εταιρείας μας, ώστε να επιτευχθεί το ύφος και η αισθητική που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Η εταιρεία μας συμμετείχε στο project με την εφαρμογή του νέου διακοσμητικού σοβά/ Fairface, Element 20 και με την εφαρμογή microcement (πατητή τσιμεντοκονία νέας γενιάς) Nanostucco 500 σε τρία διαφορετικά χρώματα (grey, beton, olive).

Στην υλοποίηση του έργου συμμετείχαν, επίσης, η Ελληνική εταιρεία Proteas Furniture, η οποία κατασκεύασε τα έπιπλα, ενώ τα διακοσμητικά τουβλάκια στον τοίχο είναι προϊόν της Hellas Stones.

 

 

2019-03-27T08:21:51+00:00

Επικοινωνία

Διεύθυνση: 3ο ΧΛΜ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Θεσσαλονίκης
TK: 41336
Πόλη: Λάρισα
Τηλέφωνο: +302 410 611163
Fax: +302 410 621591
Mail: info@aboutbeton.gr