Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Πιστοποίησης στην εφαρμογή των προϊόντων της Cement Plus!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, η ανοιχτή συνάντηση εκπαίδευσης πάνω στην εφαρμογή των υλικών: Element 20, Tx Raso και Nanostucco 500, που παράγονται στη Λάρισα από τη Cement Plus!

Συνεργεία εφαρμογής και Μηχανικοί από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, την Αθήνα και τη Λαμία, όπως και από την Κύπρο, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, όπου ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα μας και εκπαιδεύτηκαν στον τρόπο εφαρμογής τους σε διαφορετικές επιφάνειες.

Η Cement Plus βρίσκεται, πάντα, κοντά στον επαγγελματία, αλλά και τον ιδιώτη για την παροχή πληροφοριών και συμβουλών σχετικά με την εφαρμογή των προϊόντων μας σε κάθε επιφάνεια, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο εφικτό αποτέλεσμα σε κάθε σας έργο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην συνάντησή μας, όπως και όλους όσους εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν ήταν εφικτό να συμμετέχουν λόγω περιορισμού των θέσεων.

Μείνετε συντονισμένοι, για να ενημερωθείτε για το επόμενο ανοικτό σεμινάριο που θα διοργανώσουμε στις εγκαταστάσεις μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε

2019-04-18T18:08:38+00:00

Επικοινωνία

Διεύθυνση: 3ο ΧΛΜ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Θεσσαλονίκης
TK: 41336
Πόλη: Λάρισα
Τηλέφωνο: +302 410 611163
Fax: +302 410 621591
Mail: info@aboutbeton.gr