Βίλλα στη Σκιάθο με τα προϊόντα της About beton/Cement Plus! (photos)

Μια νέα, υπέροχη εξοχική κατοικία ολοκληρώθηκε λίγους μήνες πριν στη Σκιάθο, με την σφραγίδα της Cement Plus – About Beton!

Οι σχεδιαστές και οι ιδιοκτήτες αυτής της νέας βίλλας στο όμορφο νησί των Β. Σποράδων εμπιστεύτηκαν την εταιρεία μας για να προσδώσουν το χαρακτήρα που επιθυμούσαν στο σχέδιό τους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Το νέο σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας, που παράγεται από την εταιρεία μας στη Λάρισα, επιλέχτηκε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα συγκρητικά του πλεονεκτήματα για τους περισσότερους χώρους της κατοικίας, στο εσωτερικό και το εξωτερικό.


Το Nanostucco 500 εφαρμόστηκε στους εξωτερικούς χώρους, περιμετρικά της πισίνας, στους διαδρόμους και στην εξωτερική τραπεζαρία. Επίσης χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθούν άνετοι χώροι χαλάρωσης, καθώς και στην κάλυψη της ζαρτινιέρας.


Στο εσωτερικό της κατοικίας, το Nanostucco 500 κοσμεί κάθετες επιφάνειες, καθώς και όλα τα δάπεδα. Το συναντάμε, επίσης,  στους κοινόχρηστους χώρους, στην επιφάνεια της νησίδας στην κουζίνα, στα μπάνια και τα υπνοδωμάτια.

Τα υπνοδωμάτια.

Το νέο σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας της εταιρείας μας, εφαρμόστηκε, επίσης, σε κτιστά έπιπλα, όπως οι ντουλάπες και ράφια στα υπνοδωμάτια και τα μπάνια.

Τα μπάνια.

 

2018-12-13T10:09:03+00:00

Επικοινωνία

Διεύθυνση: 3ο ΧΛΜ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Θεσσαλονίκης
TK: 41336
Πόλη: Λάρισα
Τηλέφωνο: +302 410 611163
Fax: +302 410 621591
Mail: info@aboutbeton.gr